Bij Eigenstijl Wonen gaat een woonwereld voor je open. Eigenstijl Wonen is een sfeervolle interieurzaak in Barneveld met een groot en compleet aanbod meubels en woonaccessoires waarmee je van je huis een écht thuis maakt. Bij Eigenstijl Wonen vindt je niet één stijl, maar tientallen stijlen die je makkelijk met elkaar combineert. Bekende merken als Eleonora, Sevn, PTMD en BY BOO zijn slechts een greep uit de selectie merken die je bij Eigenstijl Wonen vindt.

De vraag

Een groeiend concept vraagt om een omnichannel totaaloplossing waarbij voorraad, kassa, CRM en webshop naadloos met elkaar samenwerken. Het vraagt om een gebruiksvriendelijke en informatieve webshop die klanten helpt bij de oriëntatie en zoektocht naar interieuritems. Het vraagt om een belangrijke aanjager voor winkelbezoeken. 

De vraag van Eigenstijl Wonen draaide allereerst om de omnichannel totaaloplossing. Na de oplevering van de custom webshop en kassasoftware zijn we vol enthousiasme aan de slag gegaan met ecommerce marketing in de breedste zin van het woord. Van zoekmachineoptimalisatie tot het schrijven van webteksten, van e-mailmarketing en marketing automations tot social media ontzorging. Van marktplaats koppelingen tot social media adverteren.

Dit alles voor een uitstekende vindbaarheid, online zichtbaarheid en meer conversies.

Opgeleverd
Custom webshop en kassasoftware

Onze activiteiten
Strategie & conceptontwikkeling
Projectmanagement
UX en UI webdesign
Maatwerk development
Zoekmachineoptimalisatie
Webteksten
Migratie data van oude naar nieuwe webshop
Migratie data van oude naar nieuwe kassa
E-mailmarketing & marketing automation
Contentstrategie
Social media adverteren
Social media ontzorging
Google Ads & Google Shopping
Koppelingen marktplaatsen: Bol.com

www.eigenstijlwonen.nl

Een doordachte webshop inrichting

Om consumenten te bereiken, te inspireren en hen te overtuigen om bestellingen te plaatsen of een winkelbezoek af te leggen, is een maatwerk webshop ontwikkeld waarbij producten goed tot hun recht komen. Zo is er gekozen voor een clean webdesign en wordt er veel gebruik gemaakt van witruimtes. De pagina’s zijn opgezet aan de hand van best practices die het multidisciplinaire team van Sparklet heeft opgedaan om de pagina’s zo inspirerend, informerend en overtuigend mogelijk op te zetten. Daarnaast is de webshop zoekmachine vriendelijk opgezet en is er bij de content nadrukkelijk gelet op de termen die de doelgroep gebruikt. De webshop is zo ingericht dat producten snel en gemakkelijk te vinden zijn.

Door de omnichannel aanpak kan de klant zelf kiezen waar en wanneer hij bij Eigenstijl Wonen koopt. Webshop en de winkel zijn naadloos met elkaar  verbonden. Voorraden, levertijden, prijzen en opgebouwde loyaliteitspunten zijn realtime inzichtelijk. Eigenstijl Wonen kan klanten dankzij deze verbinding een hogere kwaliteit van dienstverlening bieden. Bedrijfsprocessen verlopen efficiënt en dat zorgt voor kostenbesparingen. Met hetzelfde team kan de omzet vergroot worden.

Omnichannel platform: kassa en webshop naadloos aan elkaar gekoppeld

Omnichannel platform: kassa en webshop naadloos aan elkaar gekoppeld

Door een omnichannel aanpak heeft Sparklet e-commerce via verschillende kanalen bij de consument gebracht en is de klant zelf aan zet waar en wanneer hij de producten bij Eigenstijl Wonen koopt. Door de webshop en de winkel naadloos met elkaar te verbinden zijn voorraden, levertijden, prijzen en opgebouwde loyaliteitspunten realtime inzichtelijk. Het betekent voor Eigenstijl Wonen dat het haar klanten een hogere kwaliteit van dienstverlening kan geven en bedrijfsprocessen efficiënt verlopen, wat zorgt voor kostenbesparingen. Met hetzelfde team kan de omzet vergroot worden.

Échte verbinding met de doelgroep

Sparklet en Eigenstijl Wonen kennen elkaar door en door. Al jarenlang werken we samen en in deze jaren hebben we ontdekt wat de sleutel is tot succes. Samen ontwikkelen we door. We ondernemen veel ecommerce activiteiten voor de échte verbinding met de doelgroep. We houden doormiddel van e-mailmarketing en via social media contact met trouwe, loyale klanten. Regelmatige updates van het (nieuwe) assortiment, leuke nieuwtjes, inspiratie.. we delen het allemaal.

De SEO activiteiten, de contentstrategie en de advertenties via diverse kanalen zorgen voor een constante toestroom van nieuwe klanten en contacten. Data, techniek en kennis zorgt voor slimme betrokkenheid.

Eigenstijl Wonen en Sparklet; Allebei doen we waar we goed in zijn. Eigenstijl Wonen is ontzettend goed in interieuradvies, is altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en staat altijd klaar voor klanten. Sparklet ontzorgt volledig op online gebied.

Slim met data

Met Google Ads, Google Shopping, bannering, display remarketing, social media, e-mailmarketing en platformmarketing brengen we Eigenstijl Wonen onder de aandacht bij haar klanten. Doorlopend worden de webshop en campagnes geoptimaliseerd op basis van data, gebruikerservaringen en nieuwe inzichten. Samen met een enthousiast team van Eigenstijl Wonen is Sparklet continue bezig om meer resultaat te behalen met de inzet van de webshop en e-commerce marketing om zo verdere groei te realiseren.