Recalux Vastgoed biedt bedrijfspanden aan met een optimaal werkklimaat. Alle aangeboden koop- en huurpanden zijn centraal gelegen in Midden-Nederland en voorzien van gewaardeerde faciliteiten zoals ruimtes met veel daglicht, installaties voor een prettig klimaat en voldoende parkeerruimte.

De vraag

Het aanhouden van een eenvoudige website is in deze veeleisende tijden niet genoeg. Bezoekers willen op een eenvoudige maar intuïtieve manier de voor hen noodzakelijke informatie vinden en er moeten eenvoudig vervolgstappen gezet kunnen worden in de vorm van content per smartphone of mail. Dit betekende dat wij een aantal grote verbeteringen konden doorvoeren in o.a. de website en de indeling van contentpagina’s.

Opgeleverd
Premium WordPress website

Onze activiteiten
Projectmanagement
Foto- en videografie
Content
UX webdesign
Development
Online marketing

www.recaluxvastgoed.nl

Een goede voorbereiding is absoluut het halve werk

Hoewel we al klanten in veel verschillende sectoren hebben bediend, kwam vastgoed nog niet in het rijtje voor. Wij onderzochten wat gebruikers van een vastgoed website verwachten en verdeelden deze input onder in de hoofdonderdelen voor de website. Ook werden de panden bezocht en zijn foto’s en video geschoten zodat er goede bronmaterialen voorhanden waren.

De realisatie

Als we zeggen dat we de website realiseren in 3 dagen, dan doen we dat. Een van de gewaardeerde punten in deze trajecten is dat de klant samen met onze ontwikkelaars, designers en online marketeers in 1 ruimte aan het werk zijn. Hierdoor kan er direct met elkaar geschakeld worden. Eventuele knopen kunnen direct doorgehakt worden en wijzigingen worden direct doorgevoerd en zichtbaar in de website-in-aanbouw.

Het voordeel voor de klant is de maximale tijd efficiency. In 3 dagen wordt een volledige website gebouwd, getest en opgeleverd. Dit is iets waar in sommige website projecten de klant weken- of zelfs maanden op moeten wachten.

Livegang

En op de derde dag om 16:23 uur precies ging de website in het bijzijn van de klant live en tweakten we het een en ander om de puntjes op de i te zetten.

Bekijk het eindresultaat

Fotografie

Naast de website, tekst en video’s verzorgden wij ook de fotografie. Een eerste goede impressie achterlaten kan natuurlijk maar één keer, zorg daarom voor goede fotografie!

Online video

Wij zouden geen digital agency zijn als we de zoveelste vastgoed website zouden opleveren met enkel tekst en afbeeldingen. In deze huidige digitale wereld wil je tussen de concurrenten opvallen en de bezoekers bedienen met unieke content.

Video is bij uitstek zeer geschikt voor vastgoed. Het geeft de kijker de ultieme digitale beleving van de panden. Hij/zij kan namelijk door de prachtige panden wandelen en heeft er dan ook een realistisch beeld van.

Onze videospecialist ging met al zijn filmapparatuur op pad en leverde uiteindelijke 6 video’s van de panden op. Deze video’s zijn op YouTube geplaatst. Hiervandaan kunnen ze  eenvoudig embed worden én dit draagt bij aan de vindbaarheid op Google.

Bekijk alle video's

Logo/huisstijl

Niet alleen de oude website was verouderd, maar ook het logo en de huisstijl konden een update gebruiken. De wens van de klant was om het beeld van een schild te behouden en er ook een vastgoed-element aan toe te voegen. Wij maakten een eigentijds, fris logo die goed toe te passen is in online en offline toepassingen!

Design

De online beleving moet natuurlijk stroken met de kwaliteit die Recalux nastreeft. Maar met alleen een mooie User Interface ben je er nog niet; de gebruikerservaring is belangrijker, die moet goed zijn. De gebruiker moet zonder problemen kunnen navigeren en binnen no-time kunnen vinden waar hij of zij naar zoekt. Een mooi vormgegeven website draagt natuurlijk bij aan deze beleving, maar een goed functioneel ontwerp is de basis voor iedere website.

Bezoek website