fbpx Skip to main content

ONLINE MARKETING

Let’s grow your business

Search. Reach. Touch. Activate.

Onze diensten

9 pijlers voor het creëren van jouw online succes.

1

Marketingstrategie & Consultancy

Het is een kwestie van de juiste middelen inzetten op het juiste moment, op de juiste plek.

Lees meer

2

SEO

De wereld van zoekmachine optimalisatie is een dynamische, eentje waarin het spel voortdurend veranderd.

Lees meer

3

Online adverteren

Zijn waar je doelgroep zoekt en/of aanwezig is. Dat is wat we doen met online adverteren.

Lees meer

4

Analytics & Dashboarding

Analyseer continu wat de resultaten zijn en maak gegevens inzichtelijk. Meet specifieke conversies op je website of webshop.

Lees meer

5

Optimalisatie van website of webshop

Data en traffic geven ons goede inzichten in de wensen van de klant. We weten steeds meer van jouw doelgroep.

Lees meer

6

E-mailmarketing & Marketing automation

Er wordt soms gedacht dat e-mailmarketing niet meer van deze tijd is. Wij kunnen je vertellen dat dit niet waar is.

Lees meer

7

Social media ontzorging

Social media is niet meer weg te denken uit ons leven. Voor bedrijven biedt dat enorme potentie.

Lees meer

8

Contentmarketing & inbound marketing

Je doelgroep zoekt doelgericht naar je product of dienst. De tijd van het blind producten opdringen is voorbij.

Lees meer

9

Platformmarketing

Door je producten middels feeds aan te bieden op platformen kun je hiervan profiteren.

Lees meer

MARKETINGSTRATEGIE & CONSULTANCY

Sparklet zet jou op de kaart

E-mailmarketing, online adverteren, online video, conversie optimalisatie, marketing automation, content marketing, zoekmachine optimalisatie: zomaar wat begrippen uit de wereld van online marketing. Een breed begrip zoals je ziet, met een scala aan mogelijkheden en combinaties. Gelukkig weten wij waar je moet beginnen én hoe je moet doorgaan, want online marketing is niet een eenmalige actie. Het is een kwestie van de juiste middelen inzetten op het juiste moment, op de juiste plek. Hiervoor is een goede online strategie fundamenteel. In deze strategische fase vinden we de juiste online marketingmix waarmee we de gestelde doelstellingen kunnen behalen. Om geen belangrijke gebeurtenis of feestdag te missen hebben wij een inhaakkalender gemaakt, hiermee kan je met je onderneming inhaken op wat komen gaat. Je kan de inhaakkalender gratis downloaden.

SEO

Word gevonden door zoekmachines

De wereld van zoekmachine optimalisatie is een dynamische, eentje waarin het spel voortdurend veranderd. Doordat Google bijvoorbeeld voorwaarden aanpast en je concurrentie ook niet stilzet. Kortom: een vakgebied waarin voortdurende aandacht een vereiste is. Wij van Sparklet zitten bovenop alle ontwikkelingen. Zo zorgen we voor meer relevante bezoekers, keer op keer!

ONLINE ADVERTEREN

Bereik relevante mensen voor jouw business

Zijn waar je doelgroep zoekt en/of aanwezig is. Dat is wat we doen met online adverteren. Op basis van de customer journey van jouw doelgroep zetten we verschillende kanalen in voor jouw onderneming. De concurrentie binnen zoekmachines en social kanalen wordt steeds groter. Dit betekent dat je campagnes slim opgezet moeten worden. Daarbij zoeken we naar de ideale balans tussen converterend verkeer en kosten, zodat je campagnes winstgevend worden. Geen zin meer om teveel te betalen voor verkeer die niet converteert? Stop dan met focus op zoveel mogelijk klikken en focus op relevant verkeer en het behalen van conversies tegen een lage investering.

ANALYTICS & DASHBOARDING

Data is groei.

Analyseer continu wat de resultaten zijn en maak gegevens inzichtelijk. Meet specifieke conversies op je website of webshop. Door klantdata te verzamelen, begrijpbaar te maken en in te zetten bouw je 360 graden klantprofielen en kun je uiterst persoonlijk worden. Door slim om te gaan met data bouw je een complete analyse en herken je problemen en kansen om te groeien. Gebruik data als vertrekpunt voor het optimaliseren van je marketingcampagnes en vind de aansluiting op je doelgroep.

OPTIMALISATIE VAN WEBSITE OF WEBSHOP

Het maximale uit je website halen

Data en traffic geven ons goede inzichten in de wensen van de klant. We weten steeds meer van jouw doelgroep. Deze inzichten laten altijd weer verbeterpunten zien. De conversie kan altijd beter. Het zou saai worden als je niet meer verder kunt groeien. Technologische mogelijkheden worden steeds groter, maar technologie is een gedeelte van het werk. Creativiteit, data, design, content en slimme marketing maken het spel compleet.

E-MAILMARKETING & MARKETING AUTOMATION

Jouw e-maildatabase is goud waard

Er wordt soms gedacht dat e-mailmarketing niet meer van deze tijd is. Wij kunnen je vertellen dat dit alles behalve waar is. Het is juist een van de meest effectieve en efficiënte manieren om leads, sales en merkbekendheid te genereren. Waar enkele jaren geleden e-mails vooral bestonden uit een generiek stukje tekst met een paar afbeeldingen, heb je tegenwoordig veel meer middelen om abonnees te prikkelen en te activeren.

SOCIAL MEDIA ONTZORGING

Direct in contact met je doelgroep

Social media is niet meer weg te denken uit ons leven. Voor bedrijven biedt dat enorme potentie om in contact te treden met de doelgroep. Met zowel organische berichten als met social advertising. Social media kanalen presteren optimaal in combinatie met andere marketingkanalen, waardoor het een zeer waardevolle toevoeging is aan complete marketingstrategieën.

Content die actueel, uniek en likable is, gecombineerd met een passende strategie, een slimme aanpak en continue optimalisaties. Dat draagt bij aan de gehele inbound marketing strategie van je organisatie, dat zorgt voor een verhoogde zichtbaarheid bij je doelgroep.

Je weet dat je klanten op Facebook, Instagram, Pinterest en/of LinkedIn zitten maar je weet niet hoe je ze hier effectief kan bereiken? Sparklet ontzorgd! Wij zorgen dat je op een doeltreffende manier aanwezig bent daar waar je klant is. Wij denken met mee en we voeren het uit. Ontdek samen met onze marketeers hoe je meer uit je klanten en je netwerk kunt halen.

CONTENTMARKETING & INBOUND MARKETING

De waarde van doordachte contentstrategie

Je doelgroep zoekt doelgericht naar je product of dienst. De tijd van het blind producten opdringen is voorbij. Door te achterhalen wat je doelgroep vraagt kun je ze verleiden door ze precies te geven wat ze zoeken. Klanten vinden je gericht door zoekmachines, sociale kanalen en blogs. De gemaakte content is permanent beschikbaar en blijft opduiken bij een oriënterende zoektocht van een nieuwe prospect. Door een doordachte contentstrategie maak je van je website een ware bezoekersmagneet. Met inzet van een contentstrategie straal je autoriteit uit binnen je vakgebied. Door het gebruik van marketing automation software wordt de lead automatisch op de juiste momenten voorzien van de juiste informatie. Of je nu retailer, fabrikant of groothandel bent, voor ieder type onderneming liggen de kansen voor het oprapen.

PLATFORMMARKETING

Verkopen op platformen

Steeds meer consumenten kopen via platformen zoals Bol en Amazon. Door je producten middels feeds aan te bieden op platformen kun je hiervan profiteren. Om succes te hebben is het cruciaal dat je de juiste prijs- en marketingstrategie gaat voeren en de juiste productfocus kiest. Ook bij verkopen op platformen is Sparklet graag je partner in het uitdenken van een strategie en het aanleggen en optimaliseren van feeds.

ONLINE VIDEO

Goed in beeld bij jouw doelgroep

Je boodschap overbrengen in minder tijd; dat maakt video een uiterst krachtig middel. Je hoeft geen grote lappen tekst door te lezen en het is vaak nog vermakelijk ook. Of je nu een product wilt reviewen, een adviesvideo wilt of je bedrijfsmissie wil vertalen naar film; wij zorgen ervoor dat elk frame van de video jouw verhaal perfect ondersteunt.

Ontdek de kwaliteit van Sparklet

Al sinds het jaar 2000 houden wij ons bezig met e-commerce. Al meer dan 18 jaar ervaring dus! Bij ons krijg je kwaliteit, kwaliteit waarmee je jouw volgende stap op het gebied van e-commerce kan zetten.

Ervaren eCommerce experts

Focus op rendement

Development in Nederland

Korte lijntjes

VRAAG EEN GRATIS ADVIESGESPREK AAN

Neem contact met ons op

Volg ons op social media

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van ons laatste nieuws en cases!

Instagram

Facebook

LinkedIn