fbpx Skip to main content
https://www.youtube.com/watch?v=Lhh2nz0-_c0

Online video

Je boodschap overbrengen in minder tijd

De kracht van online video

Wist je dat video’s opvallen tussen zoekresultaten op Google? En wist je dat mensen hierdoor eerder geneigd zijn om op een video te klikken dan op een simpele tekstlink? Het is namelijk een gegeven dat wij mensen graag naar video kijken. Met online video kun je grote hoeveelheden informatie in korte tijd in je opnemen. Je hoeft namelijk geen grote lappen tekst door te lezen en het is vaak nog vermakelijk ook.

Bekijk voorbeelden

Val op

Val op tussen de zoekresultaten in Google

Veel informatie

Een flink boek of een kijktijd van 1 minuut?

Creëer emotie

Zet je publiek aan het denken.

Verhoog conversie

Boost jouw omzet en je engagement

Beleef in 3D

Bekijk het product van alle kanten

Trigger interactie

Mensen praten over je video

Video cases

Van A tot Z geproduceerd door Sparklet

Kippenhuis.nl 2:05

Sparklet produceert in samenwerking met Kippenhuis.nl een reeks productvideo’s voor haar webshop en YouTube-pagina. Geen lappen tekst meer doorlezen, maar een korte, duidelijke video en vermakelijke video bekijken.Wel zo makkelijk. Dit door Sparklet bedachte format is ook in te zetten voor andere webshops.

Otterlo Events 0:56

Een energieke promo waarin de stoere activiteiten van Otterlo Events uitgebeeld en benoemd worden. Deze video is vervolgens ingezet in een gerichte Facebook-campagne met als doel meer leads te genereren.

Kachels.nl 1:34

Ter promotie van het inspiratieplatform produceerderden we deze animatie waarin we uitleggen wat Kachels.nl is en wat het Premium Partner keurmerk inhoudt. Vervolgens is de animatie voorzien van dynamische blokken, zodat deze per dealer (140 in totaal) gepersonaliseerd kon worden.

Recalux Vastgoed 0:50

Moderne bedrijfspanden voorzien van alle gemakken. Sparklet produceerde video’s waarin middels cinematografische (drone)shots elk pand goed tot z’n recht kwam. De video werd compleet met de statistieken.

Bekijk hier alle video’s van Recalux Vastgoed.

HAVÉ Verwarming 0:48

Wat is tegenwoordig de beste binnenkomer op een website? Juist, een video die je meteen in de warme en gezellige sfeer van open haarden brengt. Mooie en dynamische shots van brandend opgestelde haarden in de showroom van HAVÉ Verwarming doen ons meteen verlangen naar de winter.

Van Manen 0:43

Een haarden-showroom van maar liefst 1500m2? Dat is zeker een USP waarmee je je onderscheidt van de concurrentie. Met deze video, waarin we met behulp van droneshots en tekst-overlays de unieke kenmerken van Van Manen laten zien, hebben we dat zo goed mogelijk uitgebeeld.

Wat voor video wil je?

Dit is slechts een greep uit de vele mogelijkheden.

Productvideo

Met een productvideo zet je je product in de spotlight en overtuig je de consument tot aanschaf. Al dan niet met een presentator vertel je kort maar toch op een duidelijke manier waarom de consument het product nodig heeft. De consument heeft op deze manier een realistisch beeld van het product!

Deze content is ideaal in te zetten op productpagina, nieuwsbrief en social media.

Adviesvideo

Hoe stook ik mijn kachel? Hoe maak ik het beste mijn racefiets schoon? Hoe monteer ik een rolgordijn bij een dakraam? Elke consument heeft wel eens vragen over gebruik van producten. Door middel van korte heldere video’s neem je drempels (bijv. voor aanschaf) weg en toon je ook nog eens aan dat je niet alleen verstand hebt van verkoop maar juist ook van onderhoud en langdurig optimaal gebruik.

Deze content is ideaal om in te zetten op basis van een content kalender op website, nieuwsbrief en social media.

Storytelling / branding

Storytelling is een vorm van content marketing waarbij je via video een mooi of interessant verhaal ‘vertelt’. Een verhaal waarin kijkers bijv. met fraaie beelden, muziek, tekst of voice-over meegenomen worden overtuigd van jouw product, dienst of merk. Je raakt de kijkers in het hart en hoofd en maakt dus een impact die lang blijft hangen.

Deze content is ideaal in te zetten op: website, nieuwsbrief, social media en campagne landingpagina.

Uitleganimatie

Soms heb je van die ingewikkelde processen en/of werkingen die moeilijk te beschrijven zijn. Met behulp van een uitleg animatie kunnen dit we op een eenvoudige en heldere manier aan je doelgroep tonen. Of je nu een productieproces wilt visualiseren aan je consument of een interne video wilt over hoe werknemers een bepaalde taak moeten uitvoeren. Wij zorgen ervoor dat het voor iedereen duidelijk is.

Deze content is ideaal in te zetten op: website, nieuwsbrief, social media en intern.

Bedrijfsvideo

Dit is één van de sterkste visuele communicatiemiddelen waarmee je laat zien waar je als bedrijf voor staat, wat je bedrijf uniek maakt en wat je voor potentiële klanten kunt betekenen. Ook de kwaliteit van producten of gehele productieprocessen zijn goed in beeld te brengen en overtuigen de kijker van de professionele manier waarop je als bedrijf opereert.

Deze content is ideaal in te zetten op: website, nieuwsbrief, social media en intern.

Ik wil weten wat video voor mijn onderneming kan betekenen!

Neem contact op