Voor SunCircle kent zonwering geen geheimen. De passie, kennis en jarenlange ervaring hebben daar wel voor gezorgd. Het is magisch om te spelen met licht en de SunCircle zonwering maakt dat voor iedereen mogelijk.

De vraag

Zonwering geeft een woning karakter. Echter, in de eerste plaats is zonwering natuurlijk een functioneel product.  SunCircle zonwering is van hoogstaande kwaliteit én biedt de consument talloze mogelijkheden op het gebied van design.

SunCircle produceert zonwering in eigen huis, levert deze af aan het dealernetwerk en de dealer verzorgt de verkoop en de afhandeling richting de consument. SunCircle heeft voor de dealer een ondersteunende rol richting de consument. Als SunCircle de consument overtuigt van de uitstekende kwaliteit en het brede scala aan mogelijkheden, dan is de dealer geholpen. SunCircle en Sparklet hebben dan ook samen gewerkt aan het neerzetten van een overzichtelijke, beeldende en informatieve website die consumenten overtuigt van SunCircle zonwering.

Opgeleverd
Custom WordPress website

Onze activiteiten
Strategie & conceptontwikkeling
Projectmanagement
UX en UI webdesign
Maatwerk development
Zoekmachineoptimalisatie
Google Ads
Webteksten
Social media strategie

www.suncircle.nl

Een functionele basis

SunCircle is een gepassioneerde zonwering fabrikant met een duidelijk communicatie doel:

  • Een zo volledig mogelijk beeld creëren van het SunCircle assortiment voor de consument.
  • De mogelijkheden van de verschillende zonwering categorieën zo duidelijk mogelijk overbrengen.
  • De consument / bezoeker overtuigen van SunCircle zonwering én daarna bij een dealer ‘afleveren’.
  • Zich neerzetten en profileren als echte zonwering expert.

Deze basis is het begin van meer brochure aanvragen, offerte aanvragen, dealer bezoeken en inmeetafspraken. Deze basis was ook een helder startpunt voor de strategie en het concept wat Sparklet en SunCircle samen hebben ontwikkeld.

Een nieuwe website, die wel dichtbij de bestaande huisstijl bleef, dat was voor SunCircle de eerste stap. Sparklet weet hoe belangrijk de juiste website opbouw, inspirerend beeldmateriaal en kwalitatieve content is en daar zijn we enthousiast mee aan de slag gegaan.

Zorgvuldig maatwerk

UX en UI webdesign, vernieuwde webteksten en zonnig beeldmateriaal zijn gebruikt om de WordPress website te realiseren. De customer journey van de bezoeker heeft bij de ontwikkeling een belangrijke rol gespeeld. Tenslotte gaat het er altijd om: wat wil de bezoeker weten? Welke informatie heeft de bezoeker nodig? Hoe kunnen we de bezoeker in iedere fase ondersteunen?

De nieuwe SunCircle website is razendsnel, is gebruiksvriendelijk op alle devices (mobile first) en staat vol met relevante zonwering informatie voor de consument in ieder customer journey fase:

  • Een bezoeker die zich aan het oriënteren is vind in het kenniscentrum een grote diversiteit aan artikelen en blogs die de zonwering van SunCircle uitleggen. Deze bezoeker kan ook inspiratie opdoen bij de eerder gerealiseerde SunCircle zonwering projecten.
  • Een bezoeker die al weet welk type zonwering hij / zij nodig heeft vindt op de categoriepagina’s meer informatie over de verschillende mogelijkheden.
  • Een bezoeker die SunCircle zonwering wil kopen vindt een uitgebreide dealerlocator op de website terug.

Uiteindelijk leidt iedere pagina de bezoeker naar de mogelijkheid om bij de dealer meer informatie / een brochure op te vragen.

Duurzame samenwerking voor duurzaam succes

Na de realisatie van de website hebben we de volgende stappen gezet. Sparklet heeft de complete digital marketing van SunCircle aangepakt. Deze digital marketing bestaat uit aansluitende advertenties op Google, Facebook, Instagram en Pinterest en een krachtige contentstrategie die bijdraagt aan een goede vindbaarheid in zoekmachines.

Synergie en samenhang; dat is de Sparklet aanpak voor duurzaam, digitaal succes. We zorgen voor samenhang in de verschillende communicatie uitingen van SunCircle, synergie tussen de kanalen. Dat doen we nooit alleen, maar dat doen we altijd in vertrouwen samen met de klant. 

Hoe ziet het resultaat er uit?

Met de nieuwe website, met de digital marketing activiteiten en met het geheel verzamelen we bakken met data. Sparklet en data zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden. We analyseren de data en we weten hoe we aan de hand van deze analyse kunnen optimaliseren, bijsturen en opschalen.

Voor SunCircle heeft dit tot nu toe al echt resultaat opgeleverd:

  • Een groei van 51% in websitebezoekers in een maand (in vergelijking met dezelfde maand een jaar geleden)
  • Een stijging van 69% in offerte aanvragen (in vergelijking met dezelfde maand een jaar geleden)
  • Een stijging van 49% in brochure aanvragen (in vergelijking met dezelfde maand een jaar geleden)

We zijn blij met deze resultaten en we kijken uit naar nog veel meer zonnig succes.

Bekijk de SunCircle website