Leadgeneratie en online positionering voor architectenbureau Atelier 3.

Over Atelier 3

Atelier 3 is een high-end architectenbureau dat al 30 jaar met passie droomhuizen ontwerpt en realiseert. Atelier 3 giet alle woonwensen samen in een uniek en uitgedacht ontwerp. Atelier 3 heeft de hulp van Sparklet ingeschakeld met een duidelijke wens. Een nieuwe moderne website die relevante bezoekers aantrekt. Met als doel het aantrekken van hoogwaardige leads en het verstevigen van de online positionering van Atelier 3.

Opgeleverd
Custom WordPress website

Onze activiteiten
Strategie & conceptontwikkeling
Projectmanagement
UX en UI webdesign
WordPress development
Zoekmachine vindbaarheid
Social media marketing

Copywriting
Zoekmachineadverteren

www.atelier3.nl

De uitdaging

Het totale aanbod aan diensten, de oneindige mogelijkheden aan design en de passie voor ontwerp en realisatie. Het was de uitdaging om het complete verhaal van Atelier 3 te vertalen naar inspirerende beelden en sprekende storytelling. Om zo de bezoeker te overtuigen van het onderscheidend vermogen van Atelier 3. Een prikkelend design dat klanten meeneemt op een onbezorgde reis met als eindbestemming hun droomwoning. 

De aanpak

Het doel werd al snel duidelijk; Het verstevigen van de online positionering en het genereren van kwalitatief hoogwaardige aanvragen. Om dit te realiseren is er een website ontworpen waarbij de bezoeker wordt geïnspireerd en overtuigd van de expertise van Atelier 3. Waarbij de bezoeker het vertrouwen krijgt om hun droomwoning met een goed gevoel in handen te leggen van Atelier 3. Sparklet heeft onderzoek gedaan naar de online concurrentie en het online zoekgedrag van de doelgroep. De wensen van Atelier 3 zijn geïnventariseerd. De stappen in de customer journey van de bezoeker zijn in beeld gebracht. Op weg naar een converterend design dat het totale verhaal van Atelier 3 in beeld brengt. 

Het resultaat

Met als resultaat een inspirerende website met een maatwerk design. De nieuwe website vertelt het totale verhaal van Atelier 3. De prachtige projectbeelden geven bezoekers vertrouwen en overtuigen hen. De beelden spreken voor zich. De teksten geven het laatste zetje: ze informeren niet alleen, ze raken de juiste snaar. Bezoekers worden zo niet alleen geïnspireerd, maar ook overtuigd dat hun project, hun droomhuis, in goede handen is bij Atelier 3. We hebben daarbij ook onderzoek gedaan naar het zoekgedrag van de doelgroep. Zo spreken we nu de taal van de doelgroep en spelen we in op dit zoekgedrag door middel van overtuigende content.

Het vervolg

Na livegang houdt ons werk niet op. Wij bouwen verder aan een duurzame samenwerking waarin synergie een belangrijke rol gaat spelen. We gaan een goede samenhang opzetten tussen verschillende marketingkanalen. Zo zullen wij samen met Atelier 3 het gedrag van de bezoekers blijven volgen en inspelen op veranderingen in gedrag. Marketingkanalen zoals Facebook, Instagram en Pinterest zullen worden aangesproken. Advertentiecampagnes gericht op hoogwaardige leads zullen worden ingezet. Dit alles in perfecte harmonie met elkaar.

Bekijk Atelier 3