Liefde voor keukens, liefde voor koken. Dat zie je terug in het maatwerk ontwerp, in de precieze detailleringen, in de uitmuntende apparatuur. Van Ginkel Keukens is dé keukenspeciaalzaak voor iedereen met een onbegrensde passie voor kokkerellen, bakken en genieten.

Liefde voor keukens, liefde voor koken. Dat zie je terug in het maatwerk ontwerp, in de precieze detailleringen, in de uitmuntende apparatuur. Van Ginkel Keukens is dé keukenspeciaalzaak voor iedereen met een onbegrensde passie voor kokkerellen, bakken en genieten.

De vraag

Van Ginkel Keukens ontwerpt en creëert keukens waarin iedereen puur zichzelf kan zijn. Want, een droomkeuken is jóuw droomkeuken. Het is precies die keuken waarin al jóuw dromen verwerkt zijn. Iedere Van Ginkel keuken sprankelt, iedere Van Ginkel keuken zorgt voor een onbegrensde kookervaring en iedere Van Ginkel keuken brengt een glimlach op het gezicht.

Dát onbegrensde gevoel overbrengen aan de websitebezoeker, dat was de kern van de vraag van Van Ginkel Keukens. Dat is tenslotte het gevoel wat klanten tijdens de oriëntatie voor een nieuwe keuken overtuigd en wat uiteindelijk zorgt voor contactaanvragen, brochure aanvragen, showroom bezoeken en een goede zoekmachine vindbaarheid.

Opgeleverd
Custom WordPress website

Onze activiteiten
Strategie & conceptontwikkeling
Projectmanagement
UX en UI webdesign
Maatwerk development
Zoekmachineoptimalisatie
Webteksten
E-mailmarketing & marketing automation
Social media strategie

www.vanginkelkeukens.nl

Het aantrekken van de doelgroep

De samenwerking tussen Sparklet en klanten is altijd gebaseerd op de strategie. Dat is het startpunt en dat is en dat blijft altijd de rode draad door de gezamenlijke werkzaamheden.

Van Ginkel Keukens weet, onder andere door jarenlange ervaring, precies wie ze zijn en waar ze naartoe willen. Van Ginkel Keukens is 100% gefocust op het creëeren van praktisch kookplezier en prachtige keukendesigns voor klanten. Met meer dan 60 jaar ervaring, een eigen montageteam, een grote showroom en uitmuntende klanttevredenheid cijfers is Van Ginkel Keukens een bewezen keukenexpert.

Van Ginkel Keukens en Sparklet hebben samen gebrainstormd en nagedacht over de vervolgstappen naar nóg meer succes. Al snel werd het duidelijk dat de toenmalige website, tekort schoot in beleving en inspiratie. De website sloot onvoldoende aan op het zoekgedrag van de doelgroep en deed tekort aan de propositie en expertise van Van Ginkel Keukens.

Een nieuwe website, vol met inspiratie, gericht op beleving, gefocust op de juiste doelgroep en het bieden van de juiste informatie. Dat was, binnen de bestaande strategie, een logische eerste stap naar sprankelend resultaat.

Maatwerk website montage

De overtuigende maatwerk keukens van Van Ginkel verdienen een overtuigende maatwerk website. Dat is precies wat Sparklet heeft neergezet. Doormiddel van UX en UI webdesign, krachtige webteksten, sprankelend beeldmateriaal is de WordPress website overtuigend gemonteerd. Volledig ingericht op de behoeftes van de eindconsument in de verschillende customer journey fases. Volledig gericht op aantrekken, inspireren en informeren.

Bij de realisatie is gezorgd voor een razendsnelle website, gebruiksvriendelijk op alle devices met een overtuigend, krachtig ontwerp.

“Met een enthousiast meedenkend team is er een prachtige website uitgerold. Voor ons een super ervaring!”

- JOHN, VAN GINKEL KEUKENS

De kracht van deze website:

  • De website is zeer overtuigend en zet de bezoeker aan tot actie.
  • Uitblinkend beeldmateriaal wordt gecombineerd met makkelijk leesbare informatie; de inspiratie spat er vanaf!
  • De website is snel en gebruiksvriendelijk en functioneert op alle devices.
  • De website is zo ingedeeld dat iedere bezoeker op een logische manier kan vinden waar hij / zij naar op zoek is. Passend bij elke stap van de customer journey.
  • Het moderne design, gecombineerd met het tonen van de hoge review score (sociale bewijskracht), straalt veiligheid en betrouwbaarheid uit. 
  • Er is optimaal ingezet op zoekmachinevindbaarheid

Ingrediënten voor succes

Na de realisatie van de website zijn alle verschillende ingrediënten aanwezig voor één sensationeel geheel. De website zelf straalt, de klant staat volledig in zijn kracht, het Sparklet team is ervaren en enthousiast. En dat is het moment om nog verder de keukens in te duiken!

Hoe? Sparklet ontzorgt Van Ginkel Keukens met de complete digital marketing. Denk hierbij aan de inzet een smaakvolle contentstrategie die past bij Van Ginkel Keukens en haar doelgroep, een optimale zoekmachinevindbaarheid en aansluitende advertenties binnen Google, social media en andere platformen.

Dit is hoe Sparklet te werk gaat, dit is de Sparklet aanpak voor al het digitale succes: synergie en samenhang. Kanalen optimaal aan laten sluiten op de klant, de eindconsument en op elkaar. Tot op de dag van vandaag integreren we de verschillende digital marketing kanalen van Van Ginkel Keukens naadloos met elkaar. We verzamelen data, analyseren, sturen bij, schalen op en optimaliseren continue aan de hand van deze data. Zo behaald Van Ginkel keukens een hoog rendement op zijn investeringen en helpen we Van Ginkel Keukens met het aantrekken van de echte doelgroep. Met data maken we het verschil.

Hoe ziet het resultaat er uit?

Sparklet is dol op resultaat. We willen niets anders dan onze klanten laten groeien. Dat doen we door continue optimalisaties, continue monitoring en jarenlange ervaring.

De resultaten van Van Ginkel Keukens?

  • Een groei van 57% in websitebezoekers in een maand (in vergelijking met dezelfde maand een jaar geleden)
  • Een stijging van 100% in magazine- en contactaanvragen (in vergelijking met dezelfde maand een jaar geleden)

We zijn blij met deze resultaten en we kijken uit naar nog veel meer digitaal succes.

Bekijk de Van Ginkel Keukens website