Hardeman Vloerbewerking

Een high-end online aanwezigheid voor premium betonvloeren

Hardeman Vloerbewerking is specialist in premium betonvloeren. Door het hele land heen realiseren ze luxe betonvloeren in woningen, kantoorpanden en showrooms. Iedere vloer wordt tot in de puntjes afgewerkt, en ook voor het renoveren van een bestaande betonvloer zit je goed bij deze specialisten.

Hardeman wilde zich met de communicatie steeds meer gaan richten op de consumenten uit het hogere segment. Daarnaast was het de wens om zowel de zichtbaarheid als de vindbaarheid online te verhogen. Sparklet is enthousiast aan de slag gegaan om dit te realiseren.

Opgeleverd
Premium WordPress website

Onze activiteiten
Website
Digital marketing strategie
Online adverteren

Social media organisch
SEO

www.hardemanvloerbewerking.nl

De strategie van Hardeman Vloerbewerking

Betonvloeren zijn al jarenlang een populair product voor de particuliere én voor de zakelijke markt. Er zijn veel verschillende aanbieders op de markt en er is veel vraag. Met dit in ons achterhoofd hebben we voor Hardeman Vloerbewerking de digital marketing strategie opgesteld, waarbij we onder andere rekening hebben gehouden met:

  • De kracht van Hardeman Vloerbewerking; namelijk betonvloeren leveren van onomstotelijke kwaliteit met een high-end afwerking.
  • De concurrentie van Hardeman Vloerbewerking, en de kansen waar de concurrentie (nog) niet op inspeelt.
  • De klantreis van de consument, welke informatie is er nodig in iedere fase van deze reis?

Het uiteindelijke doel van de strategie? Zo efficiënt mogelijk hoogwaardige leads genereren voor Hardeman Vloerbewerking, op een manier die bij de organisatie past.

De uitvoering van de digital marketing strategie

Het team van Sparklet onderzoekt de best passende strategie en vervolgens voeren we deze ook uit. Voor Hardeman Vloerbewerking zijn we gestart met een grondig onderzoek naar het zoekgedrag van de consument en naar de doelgroep. We werken altijd resultaatgericht, wat maakt dat we ook altijd zoeken naar de ultieme mix tussen marketing, techniek, data, design en content.

De high-end WordPress website

Hardeman Vloerbewerking levert exclusief & puur vakmanschap af bij ieder project. Deze kwaliteiten hebben we in het design van de website duidelijk naar voren laten komen. Er is een professionele fotograaf op pad geweest voor inspirerend beeldmateriaal, er is goed nagedacht over het kleurgebruik en over de indeling van de website en het geheel is ontworpen op basis van de klantreis van de consument. De hele website stuurt de bezoeker door naar het aanvragen van een offerte, wat van deze website een echte ‘marketing-machine’ maakt.

De uitstraling van de website is ‘on-point’ (UI design), de teksten zijn door onze copywriter SEO geoptimaliseerd geschreven en alles is gebruiksvriendelijk uitgewerkt en uitgedacht (UX design).

Inspiratie bieden voor de consument

De website van Hardeman Vloerbewerking staat vol met informatie én inspiratie. En niet alleen de website. Kort na de livegang van de website zijn we voor Hardeman ook actief aan de slag gegaan met de social media kanalen (Pinterest, Instagram en Facebook). Tenslotte zijn dit ook de kanalen waar de doelgroep bereikt kan worden & deze kanalen zijn de perfecte locatie voor het aanbieden van inspirerend (beeld)materiaal.

Door organisch aanwezig te zijn op de verschillende kanalen, kunnen we met aansluitende content aanwezig zijn in iedere fase van de klantreis.

Online adverteren

De website van Hardeman Vloerbewerking optimaliseren we continue voor een goede zoekmachinevindbaarheid (SEO). Dit zorgt voor een groeiende stroom aan verkeer op de website. Om Hardeman verder onder de aandacht van de doelgroep te brengen zijn we gestart met performance marketing. Dat houdt in dat we op verschillende online kanalen zijn gaan adverteren voor Hardeman. Tot in detail kunnen we zien wat het resultaat is van deze advertenties en met deze resultaten voeren we optimalisaties door. Zo sturen we op een zo hoog mogelijke ROI.

Om zichtbaar te zijn op de plaatsen waar de consument zoekt en / of aanwezig is, zijn we voor Hardeman online gaan adverteren op social media en op Google. Betonvloeren zijn een geliefd product voor het interieur. Daarom ook dat Pinterest en Instagram twee kanalen zijn die voor Hardeman groots ingezet worden. Juist op deze kanalen is de doelgroep aanwezig met al dan niet een hoge koopintentie.

Continue optimaliseren en bijsturen

Sparklet heeft voor Hardeman Vloerbewerking een overzichtelijk en duidelijk dashboard opgebouwd, waarin automatisch alle prestaties van de online kanalen worden ingeladen. In één dashboard kan de klant zien hoe de website presteert, wat het effect is van de campagnes en van de social media activiteiten én wat de resultaten zijn van de SEO-inspanningen.

Met het dashboard als basis, werkt Sparklet maandelijks aan het optimaliseren van alle kanalen waar we voor Hardeman gebruik van maken. Dat maakt dat we het aantal bezoekers verhogen, bijsturen voor een zo hoog mogelijk conversiepercentage en zo voor de klant het hoogst haalbare resultaat realiseren.

Ontdek wat Sparklet voor jouw organisatie kan betekenen

Sparklet helpt organisaties bij het neerzetten van een online aanwezigheid én bij het realiseren van online groei. Onze bewezen aanpak maakt het verschil voor organisaties. We gaan graag samen met je in gesprek over de kansen en mogelijkheden voor jouw organisatie. Neem vrijblijvend contact met ons op!

Neem contact op