Voor iedere bouwprofessional, voor iedere particuliere doe-het-zelver is Kuras dé betrouwbare leverancier van materiaal voor dak, wand en gevel. Het aanbod van Kuras bestaat uit producten van toonaangevende kwaliteitsmerken.

De vraag

Het Magento 2 platform is voor Kuras hét kanaal om zowel zakelijke inkopers als consumenten te bedienen. Sparklet heeft samen met eDifference dit belangrijke kanaal uitgedacht, uitgewerkt en gebouwd.

De eerste vraag van Kuras was; één geïntegreerd en betrouwbaar kanaal realiseren om alle klanten mee te bedienen. Snelheid, eenvoud en duidelijkheid voor álle fases van de customer journey stond hierbij centraal. Voor Kuras was het daarnaast van belang dat de webshop eenvoudig en efficiënt te beheren zou worden.

Een tweede vraag die logischerwijs voor Sparklet volgde was; hoe kan Kuras met deze vernieuwde shop beter vindbaar worden voor de doelgroep? Sparklet heeft een breed scala aan online activiteiten opgezet om te zorgen dat het dak-, wand- en gevelassortiment van Kuras nu beter vindbaar is dan ooit.

Opgeleverd
Ecommerce marketing strategie en implementatie

Onze activiteiten
Strategie & conceptontwikkeling

Projectmanagement
UX en UI webdesign
Zoekmachineoptimalisatie
Propositie ontwikkeling
Contentstrategie
Webteksten
E-mailmarketing
Google Ads & Google Shopping
Social media advertising

Uitgevoerd door onze partner eDifference
Maatwerk Magento development
Maatwerk koppelingen

www.kuras.nl

Dak-, wand- en gevelproducten op een digitaal platform

Het vernieuwde Kuras.nl heeft een overzichtelijke navigatie- en filterstructuur. De navigatiestructuur is, na het in kaart brengen van de logische klantroutes, opgesteld en in de shop verwerkt. Om de huidige filterstructuur te realiseren is het assortiment van Kuras voorzien van diverse attributen. Dit zorgt dat de klant eenvoudiger dan ooit het juiste product kan vinden.

Wij zijn trots en tevreden over Kuras.nl omdat:

  • De webshop op mobiele devices minstens zo goed functioneert en er minstens zo goed uit ziet als op desktop.
  • We een geoptimaliseerde propositie voor Kuras hebben neergezet.
  • We een doordacht en converterend webdesign hebben neergezet, waarbij we rekening hebben gehouden met deze geoptimaliseerde propositie.
  • De webshop de totale bedrijfsvoering ondersteunt.
  • De webshop aansluit bij de huisstijl en positionering van Kuras.
  • We samen een start hebben gemaakt met het ontwikkelen van kwalitatieve content, waar we in de toekomst ook samen aan verder gaan bouwen.

Zichtbaar en vindbaar

Sparklet maakt voor al haar klanten het verschil. Hoe? We beginnen met het samen neerzetten van de strategie. Een strategie op basis van marktinzicht en klantinzicht. Een strategie die aansluit bij merk of organisatie. Deze strategie vertalen we door naar de digitale strategie en het digitale plan van aanpak. Deze aanpak heeft altijd de customer journey als basis.

Met Google advertising, met social advertising, met zoekmachineoptimalisaties en met de uitgedachte contentstrategie hebben we de bezoekersaantallen op Kuras.nl vergroot. Want, Sparklet ontwikkelt niet alleen een strategie, maar we implementeren deze ook voor onze klanten. Deze implementatie zorgt voor continue zichtbaarheid en vindbaarheid. Voor een succesvolle uitwerking zijn we in de markt van dakplaten, golfplaten en isolatiemateriaal gedoken, in de producten zelf, in de producteigenschappen, maar ook in het verhaal van Kuras. Zo creëren we aansprekende advertenties, unieke content en.. conversies!

Converteert een bezoeker niet op de webshop? Dan vangen we deze bezoeker op met campagnes. Wordt een bezoeker een loyale klant? Dan blijven we contact houden met de klant, waarmee we de kans op herhaalaankopen vergroten. Kortom, een doordachte aanpak waarbij we kansen benutten, waarbij we sturen op data en waarbij we resultaat boeken.

Leidende data

Om te optimaliseren staat data altijd centraal. Data biedt nieuwe inzichten, mogelijkheden en uiteindelijk het resultaat waar we samen naar op zoek zijn. Voor onze klanten maken we de data inzichtelijk door (online) dashboards en rapportages. We maken het effect van de verschillende kanalen inzichtelijk op een begrijpelijke en gestructureerde manier.
Sparklet staat voor online groei. Groeien doen we altijd samen en in vertrouwen met de klant. Bent u benieuwd naar wat Sparklet kan doen voor de groei van uw bedrijf? Maak dan vandaag nog een afspraak!