De vraag

Rundvleesshop levert de meest luxe vleespakketten met het mooiste rundvlees. De hoge kwaliteitseisen die de eigenaren van Rundvleesshop aan het rundvlees stellen zorgen voor eerlijke, luxe rundvlees afkomstig van exclusieve Parthenais, Blonde d’Aquitaine en Limousin rundveerassen. Door het rundvlees direct bij de boer in Nederland in te kopen, wordt het rundvlees tegen een scherpe prijs aangeboden aan de consument.

Rundvleesshop wil zijn klanten het liefst tot aan de deur bedienen. Rundvleesshop bood de klant nog niet het gemak en de snelheid om eenvoudig online een bestelling te plaatsen. Vandaar de vraag naar een usable webshop met oog op Mobile First. Een webshop gericht op liefhebbers van puur, eerlijk en bovenal luxe rundvlees.

Opgeleverd
Custom webshop

Onze activiteiten
Strategie & conceptontwikkeling
Projectmanagement
UX en UI webdesign
Maatwerk development
Zoekmachineoptimalisatie
Google Ads
Webteksten
Social media strategie
E-mailmarketing
Marketing automation

www.rundvleesshop.nl

Usable

Samen met de klant is er goed nagedacht over het ontwerp van de webshop. De webshop moest duidelijk zijn en het assortiment eenvoudig vindbaar. De voordelen van luxe vlees worden direct kenbaar gemaakt om de bezoeker te overtuigen. Het assortiment van Rundvleesshop bestaat uit zorgvuldig samengestelde vleespakketten en los te bestellen vlees. Middels een gebruiksvriendelijke navigatiestructuur op de homepage kan de bezoeker snel het gewenste vlees(pakket) vinden.

Gericht op de doelgroep

Sparklet heeft veel aandacht besteed aan SEO en Google Ads. Dit verhoogt de kans op goede posities in zoekmachines, waardoor de webshop makkelijker te vinden is door potentiële klanten. Om zowel in contact te komen met de bestaande klanten als met potentiële klanten maakt Sparklet gebruik van e-mailmarketing en social media marketing. Social media en e-mail marketing zijn belangrijke tools om Rundvleesshop te promoten, bestaande en potentiële klanten te bereiken en loyaliteit te creëren.

Mobile First

Vanaf je smartphone, tablet of laptop eenvoudig een luxe vleespakket bestellen? Dat kan! Het design van rundvleesshop.nl is zo uitgedacht dat deze afgestemd is op de mobiele gebruiker. Dit omdat de meeste bezoekers via hun smartphone de webshop bezoeken. Als een webshop niet goed leesbaar is op een mobiele telefoon of tablet zullen bezoekers de webshop sneller verlaten. Dit zorgt voor onnodig verlies van potentiële klanten. Door een Mobile First webshop op te leveren, kunnen klanten eenvoudig en snel rundvlees bestellen.

Het resultaat

Sparklet heeft voor Rundvleesshop een gebruiksvriendelijke webshop mogen realiseren. Er volledig op gericht om de bezoeker gedurende de hele customer journey optimaal te bedienen. Online luxe rundvlees bestellen vanaf een smartphone, tablet of laptop was nog nooit zo snel geregeld.

Bekijk Rundvleesshop