Ervaar de luxe van een flexibel lichtspel. Speel en laat de zonnestralen de zonwering raken, vang iedere glimp van de zon. Vol passie, deskundigheid en ervaring. Dat is de schoonheid van SunCircle Projects.

De vraag

SunCircle Projects biedt klanten maatwerk oplossingen voor exclusieve terrasoverkappingen, vouw- en schuifpanelen in iedere situatie. SunCircle Projects ontzorgt consumenten en bedrijven. Van het inventariseren van de wensen tot aan het monteren.

SunCircle Projects wil zichtbaar zijn voor consumenten en bedrijven. De klant meenemen in de schoonheid van het buitenleven. Hen voor aanschaf al kennis laten maken met de voordelen van exclusieve terrasoverkappingen, vouw- en schuifpanelen en bovenal klanten bedienen gedurende de hele customer journey. SunCircle Projects had nog geen eigen website. Het opzetten van een maatwerk website was voor Sparklet dan ook een logische stap om zichtbaar te worden voor consumenten.

Opgeleverd
Maatwerk website

Onze activiteiten
Strategie & conceptontwikkeling
Projectmanagement
UX en UI webdesign
WordPress development
Zoekmachineoptimalisatie
Social media marketing

Google Ads
Webteksten

www.suncircleprojects.nl

Een website vol beleving

Sparklet heeft samen met SunCircle Projects een WordPress website opgezet met een clean design. Klanten worden middels inspirerende teksten, aantrekkelijk beeldmateriaal en duidelijke productinformatie geïnspireerd en overtuigd van exclusieve terrasoverkappingen, vouw- en schuifpanelen van SunCircle Projects. 

De productcategorie zijn in de menustructuur duidelijk weergegeven. Klanten zien in een oogopslag de diensten die SunCircle Projects levert, namelijk exclusief maatwerk voor terrasoverkappingen, schuifpanelen, vouwpanelen en horeca overkappingen.

De website is gericht op brochure aanvragen, offerte aanvragen en winkel afspraken. Deze call to actions zijn op iedere pagina terug te vinden. Opvallend weergegeven in de kleuren van de huisstijl.

Creëer een goede customer journey

De website is zo opgezet dat de klant in de verschillende fases van de customer journey wordt bediend. De oriënterende klant kan volop inspiratie opdoen door te scrollen door het portfolio. Het portfolio bestaat uit een collectie van gerealiseerde projecten voorzien van prachtig beeldmateriaal en inspirerende teksten. 

De klant die gericht is op het inwinnen van informatie vindt op de productpagina’s informatie over de verschillende soorten zonwering. Klanten kunnen via het contactformulier een afspraak maken om showroom van SunCircle Projects te bezoeken of een brochure opvragen.

Zodra de klant in de aankoopfase is aangekomen kan er via een button op de website een offerte aangevraagd worden. Klanten ontvangen dan een vrijblijvende offerte op maat via de email. 

Een krachtige mix van online marketing

Voor SunCircle Projects heeft Sparklet haar krachten gebundeld. Juist de mix van webdesign, SEO, copywriting, social media en advertising hebben geleid tot een prachtige resultaat. 

Sparklet is samen met SunCircle Projects een duurzame samenwerking aangegaan waarbij wij continue bezig zijn om meer resultaat te behalen met de inzet van de website en e-commerce marketing om zo verdere groei te realiseren.

Het resultaat

Sparklet heeft voor SunCircle Projects een inspirerende en aantrekkelijke website mogen realiseren. Deze website is er volledig op gericht om de bezoeker gedurende de customer journey optimaal te bedienen. Laat je meevoeren door de charme van het buitenleven en ontdek de nieuwe website van SunCircle Projects.

Bekijk SunCircle Projects