Aquaberg is een familiebedrijf, gespecialiseerd in het ontwikkelen van goede, kwalitatief hoogstaande afvoerputten. Aquaberg staat voor sterke service, innovatie en uitmuntende kwaliteit. Deze hoge standaard is het resultaat van plezier in hun werk en passie voor het vak: “Net even dat stapje extra doen en altijd proberen mee te denken.” Bovendien kiezen ze voor lokale samenwerkingen en duurzaam ondernemen. De ontwikkeling van hun afvoerputten gebeurt allemaal in eigen beheer. Deze producten levert Aquaberg aan de technische groothandel.

De vraag

Een kwalitatief product vraagt om een gebruiksvriendelijke en professionele webshop. Door in gesprek te gaan met Aquaberg, achterhaalden we snel wat écht belangrijk voor ze is. Zoals dat de doelgroep snel en makkelijk de benodigde producten vindt. De website moet volledig ‘self-service’ zijn en de vragen van de doelgroep duidelijk beantwoorden, zonder dat ze lang hoeven te zoeken.

Er was vanuit Aquaberg behoefte aan een nieuwe website met een logische structuur, duidelijke filterkeuzes en een goede zoekmachine die optimaal antwoord geeft op alle zoekvragen. Daarnaast zochten ze een catalogus om op een begrijpelijke manier informatie te geven over elk product – het liefst ook nog visueel aantrekkelijk.

Opgeleverd
WordPress website met een uitgebreide catalogus en kenniscentrum

Onze activiteiten
Strategie & conceptontwikkeling
Projectmanagement
UX & UI webdesign
WordPress development
Zoekmachineoptimalisatie
Webteksten
360 graden productfotografie
Online marketing

www.aquaberg.nl

Het resultaat

Het resultaat is een snelle en professionele webshop, die op een visuele en overzichtelijke manier zorgt voor een zeer uitgebreide informatievoorziening.

De producten

Elk product is voorzien van uitvoerige documentatie en technische tekeningen. Ook BIM en bestek bestanden kun je per product downloaden. Omdat beelden meer zeggen dan woorden, is de presentatie van producten erg belangrijk. We voorzagen alle producten dan ook van 360 graden foto’s. Zo kunnen websitebezoekers alles tot in detail bekijken. Het fotograferen vond plaats in een speciale mobiele studio.

De lay-out en inhoud

Ook de visuals dragen bij aan de professionele uitstraling van de nieuwe website van Aquaberg: sprekende iconen, elegante fotografie met oog voor detail. De frisse kleuren sluiten goed aan bij de producten die Aquaberg biedt: afvoerputten en afvoergoten. De pakkende, bondige teksten grijpen de aandacht van de bezoeker en dit zorgt voor binding met het merk.

Het kenniscentrum

In het uitgebreide kenniscentrum vinden bezoekers alle benodigde installatieadviezen, achtergrondinformatie, tips en nieuws.

Optimale gebruikerservaring

Ongeveer de helft van alle bezoekers komt via een smartphone op de website terecht. Daarom zorgden we voor een verbeterde mobiele gebruiksvriendelijkheid. Nu past ook de mobiele gebruikersbeleving bij het hoge serviceniveau dat Aquaberg nastreeft.

Bekijk website