Een gezonde en sfeervolle kantoor- of projectinrichting creëren. Dat is waar Zevenbergen Kantoorefficiency in uitblinkt. Creatieve ontwerpen in combinatie met ergonomische, praktische en kwalitatieve producten. Al ruim 40 jaar een familiebedrijf, al ruim 40 jaar expert.

De vraag

Zevenbergen Kantoorefficiency is niet zomaar een leverancier van (kantoor)meubilair. Het is een specialist in het realiseren van totaalinrichtingen van onder andere kantoren, ziekenhuizen, onderwijsinstellingen en kerken. Totaalinrichtingen van bijvoorbeeld directie ruimtes, vergaderzalen, kantoortuinen en wachtruimtes. Zevenbergen levert deze totaaloplossingen in kantooromgevingen, maar ook in scholen, laboratoria, kerken, industrie, horecagelegenheden en zorglocaties.

De grote vraag aan Sparklet was: hoe kan Zevenbergen zich neerzetten als totaalleverancier van interieuroplossingen en hoe kan Zevenbergen daarmee kwalitatief hoogwaardige leads genereren? Zevenbergen wil aan alle diverse doelgroepen laten zien keer op keer verrassende, unieke oplossingen te kunnen creëren.

Opgeleverd
WordPress website

Onze activiteiten
Strategie & conceptontwikkeling

UX/UI webdesign
WordPress maatwerk ontwikkeling
Productfotografie

www.zevenbergen-bv.nl

Een boodschap voor elke doelgroep

Content die naadloos aansluit bij de doelgroep. Dat is ontzettend belangrijk en dat weten wij bij Sparklet. Zevenbergen heeft meerdere doelgroepen in verschillende branches, met ieder zijn eigen wensen en behoeftes. Zo hebben zorginstellingen vaak in te richten wachtruimtes en kantines. Kantoren vergaderruimtes en werkplekken. Voor de website hebben we dan ook een splitsing aangebracht in categorieën en doelgroepen. Elk weer met unieke subcategorieën en uiteraard unieke content.

Prachtig responsive: de juiste informatie op iedere plek

Vertellen aan de bezoeker wat écht van belang is, informatie bieden waar de bezoeker écht naar op zoek is, daar draait het om. Voor elke categorie op de website hebben we aandachttrekkende hotspot afbeeldingen ontworpen. Door op de plusjes te klikken, krijgt de bezoeker meer informatie over het onderwerp.

Get inspired!

Je kan natuurlijk vertellen over je expertise, wat je vertelt wordt nog krachtiger wanneer je het ook laat zien. Beeld doet ontzettend veel met het menselijk brein en is daardoor in de meeste gevallen effectiever dan woorden. 

Met dat in ons achterhoofd hebben we voor Zevenbergen veel verschillende projecten gefotografeerd. Door de referenties te laten zien zullen bezoekers eerder overtuigd raken van de kracht van Zevenbergen en zal er eerder contact opgenomen worden.

Gedetailleerde productinformatie

Om de bezoeker te inspireren en een idee te geven van het aanbod van Zevenbergen, is er een uitgebreide catalogus toegevoegd aan de website. Van diverse belangrijke leveranciers is het aanbod samengevoegd en toegevoegd om daarmee een glimp van de unieke collectie te laten zien. Zevenbergen is hierdoor niet alleen vindbaar geworden voor totaaloplossingen, maar ook op productniveau. Via de vernieuwde website kunnen bezoekers eenvoudig offertes aanvragen. 

Het resultaat

De nieuwe website laat Zevenbergen zien zoals zij is: een totaalinrichter die voor iedere situatie een geschikte oplossing heeft. Dat blijkt niet alleen uit woorden, maar uit ervaring en de bijbehorende referenties en beelden. En dankzij de unieke mix van content en producten, waar design en gemak samenkomen, zorgt de nieuwe website voor meer relevante aanvragen en leads. Ook zijn de posities in zoekmachines toegenomen en wordt er relevant verkeer afgevangen.

Bekijk website