fbpx Skip to main content

WEBSHOPS

Met Sparklet naar jouw volgende stap in ecommerce

Klanten kloppen bij ons aan voor een professionele webshop die de basis gaat zijn voor (meer) online succes. Een webshop die stabiel en razendsnel is, mee kan bewegen met de technologische ontwikkelingen, aangesloten is op de overige bedrijfssystemen en uiteindelijk aansluit op de behoefte van de eindgebruiker.

Onze weg naar jouw online succes

Strategy

Het draait om keuzes maken, data gebruiken, jouw visie vertalen. We definiëren samen de doelstellingen, ontdekken hoe je markt eruit ziet, ontdekken kansen en bepalen wat we gaan doen om de doelstellingen te behalen. Dit alles in overzichtelijke stappen.

Create

We creëren een website of webshop die aansluit op de behoefte van jouw doelgroep en jouw merk. Vertel online je verhaal. Spreek je doelgroep aan. Het unieke van jouw onderneming moet eraf spatten zodat je klanten ga vinden die bij je onderneming passen.

Grow

Data over wat gebeurt, combineren we met inzicht in de vraag waarom iets gebeurt. Uiteindelijk draait het om relevantie voor een doelgroep die voor jou relevant is. Door op basis van deze inzichten slimme marketing en optimalisaties door te voeren verhogen we bezoekersaantallen, conversies, orderwaardes en klantloyaliteit en bouwen we aan je merk en je business.

B2C webshops

Retail & fabrikant

B2B webshops

Fabrikant & groothandel

“Vernieuwend, proactief en inventief! Sparklet heeft ons fantastisch geholpen met 2 nieuwe webshops en de marketing daarom heen. Het resultaat? Wij zien hun inzet in de cijfers direct terug en zullen dus samen blijven bouwen!”.

Jan van den Brink, eigenaar Desmaakvangoedewijn.nl
BEVOORRADEN. VERKOPEN. GROEIEN.

Omnichannel oplossingen

Manage je fysieke winkel, je webshop en alle online verkoop kanalen vanuit één centrale plek. Waar je klant ook shopt, in de winkel, online of vanuit zijn mobiel; biedt een consistente merkbeleving en service. Focus op je klant en niet op kanalen. Waar je mee scoort is een geïntegreerde winkelbeleving die is gebaseerd op hun behoeften. Bespaar veel tijd en werk door jouw winkel en webshop vanuit één centrale plek te managen. Omnichannel klanten hebben een 30% hogere customer lifetime value. Verhoog je omzet door inzet van een omnichannel oplossing van Sparklet.

WEBSHOP ONTWIKKELING

Innovatie ontmoet
prestatie

Met ons ervaren en gecertificeerde team gaan wij geen uitdaging uit de weg. Hardwerkende, nuchtere mannen en vrouwen die graag de handen uit de mouwen steken om stap voor stap te bouwen aan je online business. Dat is Sparklet.

1 SINGLE SOURCE OF TRUTH

Een naadloze integratie

Realtime de juiste data, efficiënt werken en foutmarges verlagen ligt ten grondslag aan het koppelen van je webshop aan je huidige PIM, ERP- of kassasysteem. Of je nu een leverancier, groothandelaar of retailer bent, allen hebben te maken met hoge productdata verwachtingen van stakeholders. Het onderhouden en voldoen aan kwaliteitsverwachtingen vraagt veel van de organisatie: méér producten en méér kanalen, hoe houd je dat op gestructureerde wijze onder controle?

Door te werken aan één 'single source of truth' worden bronnen gecentraliseerd en komt data consistent in ieder kanaal en op ieder touchpoint. Het zorgt voor efficiency en een transparante communicatie richting consument en je medewerkers.

OPTIMALE GEBRUIKERSERVARINGEN

Altijd razendsnel

Optimale performance is een hele belangrijke sleutel voor het succes van je webshop. Wees eerlijk, wil jij secondenlang wachten op het inladen van een pagina? Bij Sparklet zijn we pas tevreden als je webshop ultrasnel is. Door middel van doorontwikkelde cacheoplossingen zorgen wij voor de beste prestaties. Dag piekstoringen en trage rendertijden…gas op de shop!

Maatwerkoplossingen

voor jouw onderneming

Natuurlijk staan we ook voor je klaar als het gaat om een maatwerk project! Als je net even wat anders nodig hebt zoeken wij samen met jou naar de juiste maatwerk oplossing.

Koppelingen

De mogelijkheden zijn eindeloos. Wij koppelen het!

Maatwerk module

Een module, speciaal voor jouw onderneming? Geen probleem!

Custom design

Bij een maatwerk oplossing hoort ook een maatwerk design. Niet alleen visueel, maar ook op functioneel gebied. Voor een optimale gebruikservaring.

Maatwerk module

Een module, speciaal voor jouw onderneming? Geen probleem!

Koppelingen

De mogelijkheden zijn eindeloos. Wij koppelen het!

Wij zijn benieuwd naar je wensen! We bespreken ze graag met je en bieden je de oplossing!

Neem contact op

Bekijk onze eCommerce cases

Wij zijn geen leverancier maar partner. Dat betekent dat ieder project een samenwerking is. Wij geloven dat de beste projecten ontstaan door het samenbrengen van jouw vakkennis en onze online expertise.

HAVÉ Verwarming

Digital marketing met de klantreis als uitgangspunt

Mallegrom Veiligheidsschoenen

Een stalen e-commerce strategie die zorgt voor groei

Kuras

Een converterende webshop voor B2B en B2C

Toffe Sokken

Sokken waar je blij van wordt

Nautasign

Groot in printing, groot online

Aquaberg

Aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk voor stromen verkeer

AANSLUITEN OP KLANTBEHOEFTEN

Slimme eCommerce marketing

Om relevant te zijn voor je doelgroep achterhalen we waar je doelgroep behoefte aan heeft. We creëren een webshop die aansluit op de behoefte van jouw doelgroep en jouw merk. Daarvoor denken onze online marketeers en webdesigners sterke ontwerpen uit. Vertel online je verhaal. Spreek je doelgroep aan, heb focus op het inspelen van klantbehoeften.

We optimaliseren de verschillende kanalen en zorgen voor een uitgekiende marketingmix. Het is niet zo moeilijk om bezoekers naar je webshop te lokken. De kunst is ervoor te zorgen dat het relevante bezoekers zijn. Het aantrekken van verkeer is altijd een zoektocht naar de ideale kosten-baten verhouding. Dat vraagt om een bijzonder soort kennis. Dat wij die kennis hebben, is wat Sparklet uniek maakt.

OPTIMALISEER JE FEED

Verkopen op platformen

Steeds meer consumenten kopen via platformen zoals Bol en Amazon. Door je producten middels feeds aan te bieden op platformen kun je hiervan profiteren. Om succes te hebben is het cruciaal dat je de juiste prijs- en marketingstrategie gaat voeren en de juiste productfocus kiest. Ook bij verkopen op platformen is Sparklet graag je partner in het uitdenken van een strategie en het aanleggen en optimaliseren van feeds.

https://www.youtube.com/watch?v=0aBbzLQoQ3Q

Razendsnel, ijzersterk en prachtig vormgegeven

Magento 2 webshop voor Nautasign; een van de grootste spelers in de sign- en printing industrie.

SUPPORT

We staan voor je klaar

Snelheid is belangrijk in ecommerce. Kansen die gesignaleerd worden moet je snel oppakken. Organisatorisch kan dit een uitdaging zijn voor je onderneming. Sparklet ontzorgt of ondersteund je graag. Ook voor praktische vragen rondom productbeheer of marketingacties. Wij staan voor je klaar. Daarnaast monitoren we proactief je webshop en houden we je webshop technisch up-to-date.

Ontdek de kwaliteit van Sparklet

Sparklet staat voor kwaliteit, kwaliteit waarmee je jouw volgende stap op het gebied van eCommerce kan zetten.

Ervaren eCommerce experts

Focus op rendement

Development in Nederland

Korte lijntjes

Onze partners

Elk probleem vraag om zijn eigen oplossing. Daarom zoeken werken wij altijd samen met de beste partners voor de beste oplossing.

DEVELOPMENT

ERP

PIM

MARKETING

PAYMENT

DELIVERY