fbpx Skip to main content

CERTIFIED LIGHTSPEED PARTNER

Sparklet, dé Lightspeed Partner

van Midden Nederland.

Digital Commerce Agency voor retail, brands en groothandel

EINDELOZE MOGELIJKHEDEN

Een professionele webshop, op elk device

Ga je starten met een eigen webshop? Of heb je al een webshop, maar ben je op zoek naar vernieuwing en verbetering? Sparklet biedt je als gecertificeerd Lightspeed partner, een Lightspeed webshop aan als ongeëvenaarde totaaloplossing met vele mogelijkheden!

Benieuwd naar wat een Lightspeed webshop in samenwerking met Sparklet voor jou kan betekenen?

“Ik heb twee webshops laten bouwen in Lightspeed door Sparklet naar grote tevredenheid! Het Lightspeed systeem is echt gebruiksvriendelijk. Met name de backoffice en de schaalbaarheid van het platform vallen in de smaak. In combinatie met de focus, kennis en snelheid van het Sparklet team hebben wij twee zeer overzichtelijke en nette webshops kunnen realiseren met Lightspeed. Aan iedereen met een eigen webshop of met webshop ambities zou ik Lightspeed (en Sparklet) aanbevelen”.

– JAN, TEVREDEN LIGHTSPEED KLANT
OMNICHANNEL OPLOSSINGEN

Meer dan een webshop

Sparklet is een gepassioneerde expert als het gaat om Lightspeed ecommerce oplossingen. Lightspeed ecommerce oplossingen zijn er namelijk voor iedereen! Voor zowel startende ondernemers als succesvolle webshop eigenaren met een miljoenenomzet is Lightspeed een bewezen, betrouwbaar platform met oneindig veel mogelijkheden en opties.

Een Lightspeed webshop zorgt dat je jouw producten of diensten zo aantrekkelijk mogelijk kan neerzetten, door diverse standaard en maatwerk thema’s. Het platform groeit mee met ondernemingen, is altijd up-to-date en biedt echt alles wat je nodig hebt. Zo is het Lightspeed systeem niet alleen een webshop, maar bestaat het ook uit het Lightspeed voorraadbeheer, Lightspeed verkooprapporten, de Lightspeed kassa en Lightspeed marketing mogelijkheden.

Al deze Lightspeed onderdelen maken deel uit van de Lightspeed OmniChannel oplossing, zowel je fysieke winkel als je webshop kunnen draaien op hetzelfde systeem met één voorraadbeheer.

Bekijk onze Lightspeed webshops

Mallegrom Veiligheidsschoenen

Een stalen e-commerce strategie die zorgt voor groei

Toffe Sokken

Sokken waar je blij van wordt

Vlot BV

Een aantrekkelijke webshop vol impulsproducten

Eigenstijl Wonen

Een kloppend en groeiend online interieur

Rolsteiger.nl

Een razendsnelle webshop die op rolletjes loopt!

Dak & Lood

Alles voor je dak onder één dak

Desmaakvangoedewijn.nl

Proef de premium strategie en geniet van krachtig resultaat

Rundvleesshop

Puur & eerlijk luxe rundvlees

FOCUS OP RESULTAAT

Sparklet is gecertificeerd Lightspeed Partner

Sparklet is gecertificeerd Lightspeed partner. We weten precies hoe we Lightspeed succesvol in kunnen zetten vanuit een maatwerk ecommerce strategie. De Lightspeed webshops die wij opleveren, zorgen vrijwel áltijd voor resultaat.

Sparklet is uniek als Lightspeed Partner. Waarom?

Totaalpakket

Niet alleen hebben we ongeëvenaarde kennis van Lightspeed, we weten ook ontzettend veel over ecommerce, marketing en converterende webdesigns. Hierdoor zetten we niet alleen technisch een steengoede Lightspeed webshop neer, maar kunnen we je ook volledig ontzorgen op het gebied van digital marketing, omnichannel bedrijfsvoering, voorraadbeheer en kassaoplossingen.

Marketing, ecommerce, design, development en copywriting, we bieden je een volledige aanpak waarbij de focus op continue groei de boventoon voert.

Resultaat gericht

Sparklet focust zich altijd en dan ook echt altijd op resultaat. We ontwikkelen en designen jouw Lightspeed webshop zo, dat jouw bezoekersaantallen en conversies stijgen. Je investeringen leveren rendement op!

Meer dan een mooi plaatje

Het werk wat wij opleveren; daar spat de professionaliteit en het design vanaf. Met een maatwerk Lightspeed webshop kunnen wij zorgen voor een sterke merkbeleving, een razendsnelle performance, de optimale gebruikservaring én voor een zeer goede zoekmachine vindbaarheid. De maatwerk Lightspeed webshops die Sparklet bouwt zijn gebruiksvriendelijk en makkelijk navigeerbaar.

100% geoptimaliseerd

Sparklet weet natuurlijk dat Google voorrang geeft aan mobielvriendelijke webshops. Omdat steeds meer bezoekers ook mobiele bezoekers zijn, leggen wij de nadruk op mobiel webdesign, ook in Lightspeed.

Sparklet focust zich op retailers, fabrikanten en groothandelaren. Werken we samen? Dan profiteert u van korte lijntjes, ontzorging en onderbouwd (marketing)advies. Het is niet voor niets dan onze klanten ons een 9,8 geven!

Neem contact op

Wat kunnen we voor jouw Lightspeed webshop betekenen?

Wat je webshop wensen ook zijn, alles is bespreekbaar! Wij ontwikkelen de krachtigste en mooiste Lightspeed webshops, waarin we tot het uiterste gaan om jouw resultaten te realiseren. Wij doen dit met:


Ervaren ecommerce experts & digital marketeers

Focus op rendement

Development in Nederland

Maatwerk design


Complete marketing ontzorging

Ervaren ecommerce experts & digital marketeers

Focus op rendement

Development in Nederland

Maatwerk design

Complete marketing ontzorging

Bij de realisatie van de website, nieuwsbrieven, webshop en overige campagne voeringen wordt en kundig advies gegeven wat aansluit bij ons bedrijf. Ondanks dat onze manier van werken totaal anders is dan een gemiddelde onderneming, weet Sparklet zich in te leven in onze cultuur.

Er wordt niet alleen gekeken naar wat er nu nodig is, maar ook een vooruitblik naar de lange termijn. Fijn om zo een samenwerking te hebben waarbij ze naast je staan!

GEERT-ALBERT - VLOT BV
WAT WE VOOR JE DOEN

Een greep uit de mogelijkheden

  • We bouwen Lightspeed webshops met een volledig maatwerk design
  • We realiseren Lightspeed multishops
  • Meerdere Lightspeed webshops koppelen we aan één voorraadbeheer
  • We koppelen Lightspeed webshops aan bijvoorbeeld Exact Online, Snelstart, Afas, Reeleezee
  • Migraties van je oude kassa systeem, Magento, WordPress, WooCommerce of Presta shop naar Lightspeed zijn geen enkel probleem
Bespreek de mogelijkheden

Gratis oriëntatiegesprek inplannen

Neem contact op
Ontdek het zelf

Proeflicentie aanvragen

Neem contact op